BE$T Online Biz Bina Modal & Wang Besar TELU$ di sini!
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian +6012 6729603 (Call / Sms, menerusi Smartphone samada Telegram atau Whatsapps)hit counter

 

Ruangan INFO

 

 

 


Cen-Bo (Bust Contouring Oil)

 

FRENCH 100% natural plants oils

Bigger Bust-Line, Firmer, Lifting, Fuller & Bigger, Pinkish Nipples

CEN-BO (BUST CONTOURING OIL)

Jadikanlah diri anda seorang wanita yang sempurna dan yakin dengan Cen-Bo Bust Contouring Oil …!

Cen-Bo Bust Contouring Oil yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan yang semulajadi & pekat menyumbang kepada pembesaran payudara, merangsang & meningkatkan tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan menyokong kolagen yang memberikan payudara bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.
Ciri-ciri antioksidannya juga membantu mencegah kedutan pada permukaan kulit payudara & memberi anda kulit yang berseri.

 

KENAPA Cen-Bo Bust Contouring Oil ?
 


 

a) Size molekul yang kecil
Cen-Bo Bust Contouring Oil adalah pati minyak yang terdiri daripada molekul yang sangat halus,mampu menembusi kulit dan meresap ke dalam tubuh. Dengan ini, pati minyak digunakan untuk bahagian luar akan melalui limfa dan sistem peredaran darah untuk sampai ke setiap sel badan.Tidak seperti produk kecantikan komersil yang mengandungi ekstrak haiwan tidak dapat menembusi kulit kerana saiz molekul yang besar. Cen-Bo Bust Contouring Oil sangat sesuai untuk struktur kulit kita.

b) Selamat dan tidak mempunyai toksik
Cen-Bo Bust Contouring Oil adalah pati minyak yang selamat, tidak mempunyai toksik dan tiada kesan sampingan apabila digunakan dengan betul dan konsisten.


 

c) Pati semula jadi yang pekat
Cen-Bo Bust Contouring Oil adalah pati minyak tulen yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan, tanpa penambahan pewarna kimia, pengawet atau pewangi.Setiap titisan pati minyak Cen-Bo mengandungi kepekatan yang tinggi daripada intipati tumbuhan.  Kira-kira tujuh puluh hingga seratus kali lebih pekat daripada tumbuhan itu sendiri.

d) Remajakan Kulit
Pati minyak Cen-Bo mengandungi fungsi pembersihan dan antiseptik yang semulajadi. Oleh itu, ia boleh membantu untuk melindungi  kulit. Cen-Bo Bust Contouring Essential Oils merangsang  kulit untuk memelihara dan mengekalkan kelembapan atau meningkatkan kecerahan kulit dengan mengeluarkan toksin yang tidak diingini daripada badan.

Selain daripada keupayaannya untuk menyerap ke dalam kulit dan memasuki badan, pati minyak membantu menjana semula dan menguatkan tisu selular, menambah dan memperbaiki sel-sel kulit dan mengawal pengeluaran sebum untuk meremajakan kulit.

e) Kaya dengan fitoestrogen yang merangsang  pertumbuhan dan pembentukkan hiperplasia payudara.
Pati minyak kaya dengan fitoestrogen, di mana strukturnya adalah sama seperti struktur hormon estrogen, hormon pembiakan wanita semulajadi yang boleh menggalakkan pertumbuhan dan pembentukkan  hiperplasia payudara.

Fitoestrogen adalah dalam bentuk yang boleh mengikatnya kepada reseptor estrogen untuk memainkan peranan sebagai estrogen. Fitoestrogen memainkan peranan keseimbangan atas estrogen wanita sendiri dan boleh membekalkan estrogen yang bertahap tinggi atau rendah mengikuti situasi yang diperlukan.
Dalam keadaan di mana tahap estrogen rendah, fitoestrogen ini mengikat dengan estrogen / progesteron / seks tapak hormon reseptor pada sel-sel badan dan mengenakan estrogeni ringan yang cukup membekalkan nutrisi yang diperlukan. Dalam keadaan tahap estrogen yang tinggi , fitoestrogen ini mengikat dengan reseptor estrogen dalam sel-sel estrogen untuk mengelakkan estrogen yang berlebihan untuk masuk.

 


f) Mengurangkan risiko terhadap kanser payudara
Salah satu faktor risiko untuk kanser payudara  dipercayai daripada pendedahan estrogen  berlebihan, yang mana menggalakkan pembiakan sel-sel kanser payudara. Sebelum badan boleh menggunakan estrogen, ia mesti mengikat kepada protein yang dipanggil reseptor estrogen.
Fitoestrogen akan bertindak seperti ubat Tamoxifen, ubat yang penting dalam rawatan kanser payudara, dengan mengikat kepada reseptor estrogen dan bertindak seperti estrogen yang lemah untuk merendahkan pertumbuhan sel-sel kanser payudara. Dengan mengikat kepada reseptor estrogen, kekuatan estrogen akan dilemahkan dan ini mengurangkan pendedahan kepada estrogen dan mungkin mengurangkan risiko wanita untuk mendapat kanser payudara.

 

KANDUNGAN ( Ingredients )

 

BAGAIMANA GUNA

TESTIMONI

 

Soalan Lazim

1) Adakah Cen-Bo Bust Contouring Oil memberikan kesan sampingan kepada badan manusia? Adakah saiz payudara akan kembali ke bentuk asal selepas pembesaran?


- Cen-Bo Bust Contouring Oil adalah 100% semulajadi yang diekstrak daripada pati tumbuhan & ia tidak berbahaya kepada badan manusia, sila gunakan tanpa was-was. Kesan Cen-Bo Bust Contouring Oil memerlukan tempoh masa tertentu. Peningkatan jangka masa pendek adalah tidak stabil, ia adalah seperti ubat penyakit. Ia akan menjadi tidak stabil jika anda hanya berhenti menggunakannya selepas anda melihat beberapa penambah baikkan. Gunakan sekurang-kurangnya tiga bulan berturut  adalah disyorkan.
 


2) Adakah kitaran haid akan terjejas dengan Cen-Bo Bust Contouring Oil?


- Cen-Bo Bust Contouring Oil dapat melancarkan kitaran haid & memulihkan tahap endokrin kita. Oleh itu, setiap tahap hormon badan akan diselaraskan. Ia akan memberi kesan kepada tempoh haid  datang lebih awal atau terlewat yang normal. Ia akan diselaraskan kepada tahap yang normal biasanya selepas penggunaan berterusan 2-3 bulan.
 


3) Bolehkah seseorang masih menggunakan Cen-Bo Bust Contouring Oil jika dia ada hiperplasia yang ringan?


- Tidak disyorkan jika ia hiperplasia kronik. Jika ia hiperplasia yang ringan, urut dengan Cen-Bo Bust Contouring Oil boleh mempunyai perubahan positif.
 


4) Siapa yang tidak sesuai untuk menggunakan Cen-Bo Bust Contouring Oil?


- Ibu mengandung, ibu menyusu, wanita yang belum pulih daripada pembedahan payudara, wanita dengan hiperplasia yang teruk, wanita dengan fibroma. Hiperplasia ialah penyakit yang biasa bagi seseorang wanita. Jika statusnya adalah pada tahap ringan, urut dengan minyak pati boleh mempunyai perubahan positif.

 

 

Kandungan sebotol : 15ml

Harga Jualan (termasuk GST 6%) : RM120.00
Harga Ahli (termasuk GST 6%) : RM XX.00
Not No : NOT140905205K


3 bulan bagi tempoh kegunaan (anggaran).
Selepas 3 bulan memadai, sekali 1 hari.
Seandainya anda berpuas hati dengan bentuk dada, anda boleh berhenti menggunakan produk ini.

Peringatan (kebaikan) : Penggunaan jangka panjang boleh mencegah kanser payudara dan ketulan.

Prinsip tindakan minyak pati Cen-Bo adalah menyediakan nutrisi sel & meningkatkan bilangan sel-sel lemak payudara bagi membesarkan saiz payudara

 

INGIN MENDAPATKAN PRODUK INI DENGAN HARGA AHLI?

"Semua Kejayaan Bermula dengan Percubaan. Anda tidak mencuba, pastinya anda tidak akan berjaya" - IFRAN KAHIRI