BE$T Online Biz Bina Modal & Wang Besar TELU$ di sini!
Login ID :  Katalaluan :     Lupa password? Daftar Sekarang

Untuk sebarang masalah sila hubungi admin di talian +6012 6729603 (Call / Sms, menerusi Smartphone samada Telegram atau Whatsapps)hit counter

 

Ruangan INFO

 

 

 


Testimoni

Testimoni Kopi Mata Cen-Roma

"The best coffee ever" untuk mereka  yang mempunyai masalah berkaitan mata.... samada RABUN... SILAU... KATARAKS... atau apa sahaja masalah berkaitan mata... boleh cuba kopi mata ini... kopi yang pertama seumpamanya di Malaysia...

Cubalah kopi CEN-ROMA nih... kalau tiada masalah mata sekali pun... mungkin ibubapa, anak-anak atau saudara kita yg mempunyai masalah mata yang boleh kita cadangkan kat mereka...


Serbuk Lutein
- Serbuk berwarna oren akan terapung di tepi glass.

100% Perasa Semulajadi
- tidak mengandungi Perasa Kopi Tiruan.

Sesuai dibancuh dengan air panas 100 C
- Lutein stabil dalam air panas /mendidih.

"LUTEIN"

* merupakan bahan utama di dalam CEN-Roma..
* Ramuan utama Lutein adalah Bunga Marigold, Bayam, Sawi & Lobak Merah.
* LUTEIN diserap secara langsung tanpa sistem penghadaman enzime.
* LUTEIN termendap di mata, kulit, tisu, jantung dan otak

3 Fungsi Utama Lutein:
a) Karatenoid yang larut dalam lemak (pemendakan di lensa, retina dan makula mata; dan kulit manusia)
b) Antioksidan
c) Menyerap Sinaran Biru


Belum cuba belum tahu!! 
Kalau dah cuba mesti mahu lagi..
 
Kebaikan :
1) ANTIOKSIDAN TERBAIK
2) AGENT PELARUT LEMAK
3) AWET MUDA
4) PENJAGA SENDI, PENJAGAAN HATI
5) MENSTABILKAN EMOSI
6) MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI
7) MENGURANGKAN RISIKO
8) PENYAKIT JANTUNG, KANSER, DIABETES & ALZHEIMER
 

 

1. Mata Berair -Zakaria, Gombak

Tempat berhabuk,asap rokok - mata berair.Dalam keadaan biasapun mata berair. Setelah meminum Cen-Roma 3 sachet, masalah saya semakin berkurangan dan sekarang saya dapati masalah ini semakin pulih, syukur.

 

2. Mata Pedih Selepas Pembedahan Katarak - Rahim, Sentul

Terpaksa memakai cermin mata hitam setiap masa kerana tidak boleh terkena cahaya yang terang walaupun sudah lebih sebulan menjalani pembedahan. Selepas meminum Cen-Roma 4 sachet mata dah kurang pedih dan sekarang tidak perlu lagi menggunakan cermin mata hitam. Terima kasih Kopi Mata Cen-Roma.

 

3. Mata Bertahi Setiap Pagi - Pak Khalid, Ulu Langat

Saya menghadapi masalah mata bertahi ini sudah terlalu lama .Suatu hari jemaah masjid memperkenalkan Kopi Mata kepada saya. Kali pertama mendengar, saya sudah tertarik untuk mencuba. Lebih mengkagumkan, dengan hanya meminum Cen-Roma hanya 2 sachet perubahan ketara saya dapati dan sekarang tidak bertahi lagi.

 

4. Mata Silau Ketika Memandu Malam - Hj Nordin ,Sg Buaya

Semasa memandu kereta di waktu malam, saya terpaksa memperlahankan kereta ketika berselisih dengan kenderaan lain kerana cahayanya membuatkan saya tidak nampak jalanraya. Kalau dulu tahap silau saya 50, sekarang apabila saya jalankan pemeriksaan, tahap silau sudah tinggal 5 sahaja.

 

5. Rabun Dekat - Razi, Bangi

Saya baru berumur 35 tahun tetapi sudah mulai berasa rabun ketika membaca. Setelah diperkenalkan dengan Kopi Mata Cen-Roma dan telah meminum hampir sekotak penglihatan saya semakin jelas. Saya memang berpuas hati dengan produk ini dan mula memperkenalkan pada rakan-rakan. Pendapatan juga sangat lumayan kerana jualan ulangan yang sangat tinggi. Alhamdulillah.

 

6. PUAN SARAH DAN SUAMI

MEREKA BOLEH MEMBACA TANPA MEMAKAI CERMIN MATA SETELAH HABIS MEMINUM SEKOTAK KOPI CENROMA (mereka mengamalkan minum 2 kali sehari). Untuk Pengetahuan anda, PUAN SARAH MENGAMBIL UPAH MENJAHIT LANSIR KINI MAMPU MEMASUKKAN BENANG KE DALAM LUBANG JARUM TANPA PAKAI CERMIN MATA.

7. PELAJAR IPTA TAHUN EMPAT, RABUN JAUH KINI MAMPU MELIHAT JARAK JAUH DENGAN JELAS DAN TIDAK MAHU PAKAI CERMIN MATANYA KERANA KATANYA PENING JIKA MEMAKAINYA (PENGLIHATANNYA PULIH SEPERTI DAHULU).

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Testimoni CEN-BO

 

Cen Bo Bust Contouring Oil yang diekstrak daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi dan pekat menyumbang kepada pembesaran payudara, merangsang dan maningkatkan tisu-tisu lemak di sekitar payudara dan menyokong kologen yang memberikan payudara bentuk yang cantik dan anjal secara semulajadi.

 

INGIN MENDAPATKAN PRODUK-PRODUK DI ATAS?

 

"Duit TIDAK bermakna sekiranya Kesihatan Tidak di jaga" - Admin